Riure , fer riure i ser feliç !

Sobre mi

Confia en mi, que desconfiar és que un musulmà et demani un ganivet de pernil.

Sóc el boig que hi ha en tu. Dic el que tots pensem i no diem. Els meus monòlegs són diversos i de temàtica diferent, però sempre indagant en la veritat. No faig ni humor absurd, ni intel·ligent, ni blanc, ni negre, no m’agraden les etiquetes, simplement faig humor del carrer, del dia a dia. Observo i observo i escric, després em trenco el pit.

Porto 8 anyets “Monologueando” amb més de 1000 actuacions per tot el país perquè no et falti el riure. Els meus monòlegs poden ser en català o en castellà atenent la petició del client.

Sóc natural de terres de Lleida i habitant de la província de Barcelona. El meu humor i la meva energia intentaran provocar-te un xoc emocional perquè els teus riures envaeixin el teu cos.

Els temes dels meus monòlegs són molt quotidians, sense entrar en massa temes polítics, però això si, jo aviso … Quan començo les meves actuacions aparteu a les criatures perquè el meu humor és canalla, desenfrenat, boig i carregat d’energia.

En definitiva, Humor per a tots els públics excepte susceptibles, cardíacs, puritans hipòcrites, cures i algun que altre banquer. La resta es riuran molt.

La garantia que vas a riure te la dono, però això si, guarda el tiquet.

La meva mare em deia: "Estudia fill meu, estudia... Si no el dia de demà faràs riure..."

 

Segueix-me, no sóc de córrer